Фестивал на доброто в село Дамяница

Село Дамяница, община Сандански празнува своя празник, като неизменна част от него е и превърналият се вече в традиционен – десети „Фестивал на доброто”.
В навечерието на големия християнски празник – Голяма Богородица, традицията да се предава доброто ще се спази и тази година.
С много усмивки и настроение в празничния концерт ще вземат участие децата на Дамяница, ВГ „Звънче“ с ръководители Здравка и Люси Гошевски, Денс клуб „Кристал“ към НЧ „Братя Миладинови – 1914“, гр. Петрич с ръководител Марина Димова и Детски танцов състав „Звездица“ към НЧ „Отец Паисий-1919“, гр. Сандански.
Гост – изпълнител на юбилейното 10-то издание на Фестивала на доброто ще бъде любимата фолклорна певица- Гуна Иванова.
Традиционната маса с ястия, грижливо приготвени от жители на селото, отново ще обедини всички заедно в благородна кауза.
Организаторите поднасят своята покана към всички с надеждата и убедеността, че заедно можем да направим светът по-добър – 14 август /понеделник/, 20:00 ч., с. Дамяница, дворът на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“.
Може да бъде изображение с текст, който гласи 'покана десети фестивал на доброто 14.08.2023 г. c. дамяница 20 00 часа заповядайте!'

Свързани новини

Екипът на Община Разлог отбеляза пенсионирането на Емилия Даракчиева.

vesito

Честит празник, Сандански!

vesito

Община Благоевград поставя 10 допълнителни контейнера за текстилни отпадъци

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.