Ученичка върна портфейл с 1000 лева и дебитни карти

Портмоне с голяма парична сума и дебитни карти в него намери и върна 17-годишната ученичка Виктория Антонова от Шумен. Единадесетокласничката попаднала на него следобяд в събота на ул.“Марица“ в града. Забелязала черното дамско портмоне, вдигнала го и веднага се обадила на родителите си. Съобщила, че в него се виждат много банкноти, дебитни карти и снимка на жена, без никакви лични документи.

Виктория и родителите й направили всичко възможно, за да намерят собственичката. След 15 минути успяли да издирят жената и Виктория предала портмонето на късметлийката Елена Дамянова. В него е имало около 1000 лева. Жената много се изненадала и признала, че изобщо не е очаквала да се намери и някой да й го върне. Плащала сметки в района и неусетно го изтървала. Съвестната Виктория в момента е ученичка в 11 в клас, в СУ „Панайот Волов“ в Шумен.  „Мисля да завърша педагогика и да работя с деца“, сподели Виктория пред „Труд“ бъдещите си планове.

Свързани новини

Катастрофа на бул. „Св.св. Кирил и Методий“ в Благоевград, две коли се сблъскаха

vesito

Земетресение люшна Софийско тази нощ

vesito

Кметът на Кюстендил Огнян Атанасов: Децата в кюстендилските училища се хранят здравословно

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.