Успешен иноватор гостува в Езиковата гимназия в Благоевград

При голям интерес и с много въпроси премина вдъхновяващата среща на учениците от Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов“ – Благоевград, с един от най-успешните иноватори – предприемач, дарител, мецанат, композитор, благотворител и създател на фондация „Българска памет“ – д-р Милен Врабевски. Пред учениците той разказа повече за своята всеобхватна дейност и сподели седем ключови стъпки към успеха.
„Ако търсите красотата във всичко, накрая имате като резултат живот, изпълнен с просперитет, прогрес и удовлетвореност. Ако всеки ден се стремите да надграждате с нещо – да вдигнете боклуче от земята, да ремонтирате някоя пейка, да помогнете на някого в беда, всичко това е форма на надграждане, на манталитет, който ви помага да бъдете успешни индивиди“, сподели пред учениците д-р Врабевски.
След лекцията учениците имаха възможност да зададат въпроси по всички теми, които ги вълнуват, а д-р Врабевски търпеливо отговори на всеки един от тях.

Свързани новини

Кметът на Банско Стойчо Баненски обсъди проблемите във ВиК сектора

vesito

Романтична вечер с Мира Радева в Благоевград

vesito

Обрат! Председателят на ОбС Андон Тодоров: Няма шанс тези хора да бъдат избрани за управители! Не кметът, а Общински съвет решава, дружествата са под контрола на местния парламент

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.