Тържествено честване на 3 март в Кюстендил

Кюстендил ще отбележи 3 март с поклонение и поднасяне на венци и цветя, тържествен рецитал и празничен концерт на Валя Балканска На 3 март 2024 г. Кюстендил ще отбележи 146 години от Освобождението на България, а честванията в града ще започнат от 11:00 ч. на площад „Велбъжд“ с издигане на националния трибагреник.
Официалната церемония ще продължи с тържествен рецитал и поднасяне на венци и цветя на паметника „Булаир“. Програмата по повод националния ни празник ще продължи с празничен концерт със специалното участие на Валя Балканска и Петър Янев, които ще зарадват жителите и гостите на Кюстендил със своите музикални изпълнения!
Очакваме Ви на площад „Велбъжд“, за да отбележим заедно 146-ата годишнина от Освобождението на страната ни и да склоним глава пред паметта и подвига на героите, загинали за нашата България!

Свързани новини

Автомивка „Експрес“ Благоевград набира работници  

vesito

22-ма са пострадали при катастрофи в страната през изминалото денонощие

vesito

Извънредно! Благоевград остава без кмет! ВАС взе главата на Румен Томов

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.