ТЪЖНО: Актьор от „Хавай 5-0“ почина изненадващо!

Популярният актьор Тейлър Уили е починал на едва 56-годишна възраст, съобщава USA Today. Причината за смъртта му не бе обявена от близките му, което не попречи хиляди негови фенове да изкажат съболезнования на профилите му в социалните мрежи.

На 56 г. си отиде Тейлър Уили, прочут с ролята си в Хавай 5-0

Бившият борец по сумо нашумя в екранните среди с участието си в два изключително популярни сериала – „Хавай 5-0“ и „Магнум“, като в кариерата си има и няколко участия в пълнометражни филми, сред които комедията „Да забравиш Сара Маршал“, предава Vesti.bg.

Image

Повечето от колегите му, с които той работеше в горепосочените заглавия, вече изразиха тъгата си от кончината му, като не пропуснаха да напомнят и прякора, с който бе известен „Нежният гигант“. Колегата му Питър Ленков, който е продуцент на „Хавай 5-0“, „Магнум“ и „Макгайвър“ дори призна, че е шокиран от новината и му е трудно да я приеме като реална.

Свързани новини

По традиция в Кюстендил: Избират девойка „Кюстендилска пролет“ 2024

vesito

Евроинс България с изцяло нов корпоративен уебсайт за онлайн продажби и обслужване на клиенти
Сайтът е част от стратегията на дружеството за дигитализиране на процесите по администриране и онлайн продажба на застрахователни продукти

vesito

Над 70% от служителите в Kaufland България са жени
Пакет от 18 социални придобивки подпомагат ежедневието на жените-служители в компанията

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.