Тъжна вест! Почина счетоводителка от 9 ОУ „Пейо Яворов“ в Благоевград

Почина счетоводителката от Девето основно училище „Пейо Яворов“ в Благоевград-Таня, научи ИА „Региона“.  Тя не можа да пребори с тежко заболяване.

Тъжната новина съобщиха от ръководството на училището.

“Прости ми, Танюшка…20 години ми беше най-голямата опора, Човекът с голямо сърце, Приятел, на когото имах пълно доверие… Ти не ми беше счетоводител, а Сродна душа. Грижеше се за всяко дете, колега, родител… за мен… Ще ми липсваш много .Ще продължавам да чувам как влизаш, пускаш радиото и си пееш понякога…после поглеждаш към камерите и тръгваш по класните стаи и коридорите да въдворяваш ред… толкова обичаше реда! Никой като теб не умееше да се държи еднакво строго и с любов към децата!… Беше съсипана, когато Ася се разболя от рак…Даваше и кураж до последно… Сънуваше я и често си спомняхме за нея… После същата страшна болест те сполетя… Защо и теб… Осиротяхме… Сбогом Оставаш в сърцата ни!,коментира директорката на 9 ОУ Василка Величкова.

Свързани новини

„Малешево пее и танцува “ ще радва и тази година с магията си

vesito

Общинското ръководство на Банско се среща с посланика на България в Испания и Андора

vesito

Емил Илиев е преизбран за кмет на община Струмяни

vesito

1 коментар

Колега 14.12.2020 20:34 at 20:34

Добър човек. Да почива в мир…

0

0
Отговори

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.