Три футболни площадки са изградени в Гоце Делчев

Три футболни площадки с изкуствена тревна настилка са направени в гр. Гоце Делчев. Те се намират в източната част на Градския стадион и са реализирани по проект на община Гоце Делчев, одобрен по Наредба № 4 за финансиране подпомагащо изграждането и обновяването на спортни обекти държавна и общинска собственост. Стойността на проекта е 392 544.42 лв. Площадките бяха одобрени от Държавна приемателна комисия.

Новата придобивка ще се ползва както от футболните клубове на територията на община Гоце Делчев, така и от граждани за любителски футбол по определен график.

Това е първият одобрен проект на община Гоце Делчев от Министерството на младежта и спорта и неговото реализиране ще даде възможност на детските и юношески клубове да тренират при много по-добри условия. Новите спортни площадки ще осигурят по-големи възможности и за любителския футбол, който се радва на сериозен интерес в града и селата.

В община Гоце Делчев подпомагането на спорта и създаването на условия за развитие на масовия спорт за деца и млади хора е приоритет.

Свързани новини

Децата от ДГ „Дора Габе“- Сандански представиха спектакъл по проект „С Пирина в сърцето“

vesito

Защо се крие? Бивша шефка от община Благоевград си смени фамилията
Как се уредиха Христина Шопова и Атанас Камбитов с директорските права на фестивала „Франкофоли“?

vesito

Болестта напредва! Нови 12 случая на коронавирус в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.