Тити Папазов е заразен с коронавирус

Баскетболният треньор съобщи новината на профила си във фейсбук.

Папазов съжалява, че трябва да бъде под карантина в тези трудни за „Левски“ времена, но продължава да вярва, че „синята“ общност може да преодолее всички препятствия.

„На този ден точно преди 43 години почина моят дядо, ген. Костадин Чешмеджиев. Това е човекът, на когото съм кръстен. Бог да го прости!

Днес официално разбрах, че съм част от голямата близо 12-милионна група на заразените с Ковид-19.

За първи път използвам възможността на социалните мрежи за публикуване на важна информация. Предпочитам тук, а не чрез медиите да споделя за болестта.

Съжалявам, че точно в този момент ще трябва да съм под карантина. ФК „Левски“ изживява най-трудните си моменти, но точно, когато е най-трудно ще си проличи силата и духът на обичайното нещо в държавата ни.

Пожелавам на Наско да е жив и здрав, а на всички милиони ЛЕВСКАРИ за нищо на света да не се премирявате с моментната ситуация, защото тя може да е само временна.

Ако никой не иска да ни помогне, ще си помогнем сами, защото сме милиони. Поне така се пее в една от любимите песни на феновете. Пожелавам живот и здраве на всички българи. Бог да пази България. САМО ЛЕВСКИ!“, написа Папазов.

Отборът на „Левски“ е в тежка финансова криза, а наскоро баскетболният треньор, който притежава 35% от акциите на клуба, обяви, че „сините“ се нуждаят от 5 милиона лева до края на юли, за да оцелеят.

Константин Папазов е поредното спортно име в България, заразено с коронавирус.

Преди ден стана ясно, че 16 човека от футболния „Черно море“ са инфектирани, както и четирима от тима на „Царско село“.

От COVID-19 се възстановява и плувецът Антъни Иванов, както и най-добрият ни тенисист Григор Димитров.

Източник:Труд Сн: архив

Свързани новини

Осветяват Ниагарския водопад в бяло, зелено, червено за 3 март

vesito

ДЕН ГОДИНА ХРАНИ! Линейката идва за 600 лв. на морето

vesito

АФЕРА в Белодробната болница: Медици се лекували от Ковид и получавали заплати

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.