Театрален подарък за дамите от Банско

По повод Международния ден на жената – 8 март, ръководството на община Банско подарява на дамите театрално-музикалния спектакъл „Седемте живота на Леа“.
“Седемте живота на Леа” е уникална пиеса с много песни и забавни случки от живота на голямата българска певица Леа Иванова.
Роси Русева е в главната роля и сценарист на постановката, режисьор е Бойко Илиев, а в спектакъла участват още Ани Михайлова и Жоро Стоев.
Тримата представят щрихи от живота на голямата певица, под формата на интервю, в което главната героиня разказва за себе си и пее. В ролята на журналист се превъплъщава Ани Михайлова, а ролята на голямата любов на Леа и неин спътник в живота и на сцената – Еди Казасян, е поета Жоро Стоев. Тримата изнасят един богат на емоции спектакъл, в който на сцената оживяват драматични – и тъжни, и радостни мигове от един необикновен живот.
Заповядайте на 8 март 2024 г. /петък/ от 18:30 часа в салона на Читалище „Никола Вапцаров – 1894”
Вход свободен!

Свързани новини

Медали по плуване в ледени води донесоха ветераните от Сандански

vesito

Прокуратурата започна разследване за злоупотреба със средства срещу бившия кмет на Благоевград

vesito

Движението през тунел „Железница“ на АМ „Струма“ ще бъде пуснато на 20 февруари

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.