Тв водещата с отнета кола заради алкохол: Резултатите от кръвната проба са отрицателни

На 15 август певицата и водещ Биляна Василева, по-известна като Пандора, е спряна за проверка от полицаи, тествана е с дрегер, който показва 2.4 промила алкохол в кръвта. Още същият ден ѝ е взета кръвна проба. По думите ѝ месец по-късно резултатите от кръвната проба са 0 промила. Автомобилът ѝ обаче е бил отнет.

„Въпреки че бях невинна, аз лежах в килията”, обясни в предаването „Здравей, България” по Нова тв Биляна Василева. Тя допълни, че я е било страх да не бъде подменена кръвната ѝ проба.

„Излишно бях написала, че не желая никой да знае какво се случва. Въпреки това, незнайно как, всички медии разбраха“, оплака се водещата. Според Пандора полицайката на място я е заплашила, че ще й сложат белезници, ако не спре да снима с телефона си.  От МВР отговарят, че е образувано досъдебно производство по случая и материалите са изпратени в Софийската районна прокуратура. От прокуратурата отговориха, че при такива случаи досъдебното производство се прекратява.  Биляна Василева все още е без книжка и без кола. Тя заплаши, че ще търси обезщетение. Василева обясни, че не е пила алкохол в деня, а не била спала няколко дни.

Свързани новини

Доберман разкъса домашно куче и нахапа тежко жена до детска градина във Велико Търново

vesito

С рев на мотори, рок и бира откриват мотосезона в Благоевград

vesito

Еврохолд изказва благодарност на 1700 служители на Електрохолд за непрекъснатата работа по отстраняването на авариите и повредите в Западна България

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.