Творбите на ученици от Разлог са на финална изложба „Най-големият малък приятел на животните и природата“

На 1 октомври се състоя церемония по връчване на грамоти на децата от училище “Братя Петър и Иван Каназиреви “, град Разлог, които участваха успешно в Националните номинации „Най-големият малък приятел на животните и природата“ с представителна изложба „Децата на България за бъдещето на Планетата“, провела се на 10 юли в Народното събрание.
Рисунките им бяха класирани и поставени на финалната изложба.
На церемония, която се състоя в сградата на СУ „Братя Петър и Иван Каназиреви“, представители на фондация „АФА-България“ – организатор на номинациите, направиха интересен и весел театрален спектакъл, в който включиха и малките зрители като участници.
След спектакъла, бяха връчени наградите, на които присъстваха и кметът на община Разлог – инж. Красимир Герчев, директорът на СУ „Братя Петър и Иван Каназиреви“ – Росица Тумбева, заместник-директорът на учебното заведение – Соня Крънчева, както и началните учители от училището.
Най-много събрани точки от гласуването бе получила Катрина Валстад, 4. клас, последвана от Валентин Найденов, 4. клас и Асен Джумайлиев от 2. клас.
На символичното дърво победителите и кметът на община Разлог – инж. Красимир Герчев, поставиха отпечатъци от ръцете си в знак, че ще опазват природата и ще пазят планетата чиста.
снимки: СУ „Братя Петър и Иван Каназиреви“

Свързани новини

Стартира трети етап за записване в детски ясли и яслените групи в детските градини в Благоевград

vesito

Богоявленският кръст в Благоевград ще бъде пуснат днес във водите на река Благоевградска Бистрица

vesito

Започва профилактика на ВиК мрежата в Благоевградска област

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.