Талантливи деца на Благоевград с концерт в навечерието на 1 март

Таланти от утвърдени танцови и музикални школи в Благоевград ще отправят поздрав към жители и гости на областния център с концерт в навечерието на 1 март. Утре, 29 февруари, в 17.00 часа, пл. „Македония“ ще се превърне в своеобразна сцена, на която ще се изявят даровити деца и младежи.

В концерта ще вземат участие: Музикално училище PRESTO, Танцова формация „Астра“, Денс студио „Дежа Ву“, Танцов клуб „Блясък“,   СКСТ „Силвана денс“, Воклано студио „Фа диез“, Танцово училище „Art&Dance”, „Танцов клуб блясък“, ТФ „Breaking crew Déjà vu”. На 1 март, отново на пл. „Македония“, от 11.00 часа, самодейни състави ще изнесат празничен концерт по повод Деня на самодееца.
Заповядайте!

Свързани новини

Шести национален фолклорен фестивал „Свири ми се, пее ми се, оро ми се игра“ село Баня

vesito

Информационен бюлетин на МВР за област Благоевград

vesito

Грандиозен успех за хотелската верига Grand Hotel на World Luxury Awards
Успешната комбинация от лукс и СПА донесоха световно признание на българската хотелска компания , която завоюва 18 награди

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.