С фирма със 100 лв. капитал израелец ще вдига комплекс с 39 къщи в курортното село Баня

С фирма със скромните 100 лв. капитал израелецът Олег Кобцев крои планове да вдига цял комплекс с къщи в курортното село Баня. Той е входирал заявление с искане за разрешение до РИОСВ Благоевград чрез дружеството „Рамат Хаар“, регистрирано в Банско. Обект на интерес е терен в местността Рудина край разложкото село Баня. Теренът е с площ 44 544 кв. м. Плановете са там да изникнат 39 къщи.
В инвестиционното намерение е посочено, че ще се строят 13 едноетажни къщи с площ 280 кв.м, 12 къщи с площ 140 кв.м и 10 сгради от по 80 кв.м застроена площ. Ще има една 2- етажна от 280 кв.м. 3 пък ще са къщите от по 450 кв.м. Във всяка от триетажните сгради ще има по 9 апартамента, за които е посочено, че те ще са предназначени за продажба. От документацията става ясно, че за захранването на комплекса се предвижда изграждането на нов водопровод с дължина от 2000 м.

Свързани новини

Преподавателката в катедра „Туризъм” в ЮЗУ Любов Иванова ранена в тежка катастрофа в Турция

vesito

Тринадесет служители на ЮЗДП се включиха в акцията по издирването на 17-годишната Ивана от Дупница

vesito

Община Гоце Делчев организира заключителна пресконференция по европейски проект

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.