С полагане на венец на паметника на Гоце Делчев, започна отбелязването на 111-та годишнина от освобождението на гр. Гоце Делчев

С полагане на венец на паметника на Гоце Делчев в с. Попови ливади, започна отбелязването на 111-та годишнина от освобождението на гр. Гоце Делчев през днешния ден.
Поздравителни адреси по повод празника на града са получени от президента на Република България Румен Радев, от Националното сдружение на общините в Република България, от Асоциацията на българските градове и региони, от кмета на община Банско Иван Кадев, от почетния консул на Република Сърбия в Република България Митко Солаков и други.
Честит празник!

Свързани новини

Нов стрийт фитнес и обновени детски съоръжения в Добринище

vesito

Кметът Методи Байкушев опроверга неверните твърдения за социалните центрове в ж.к. „Струмско“

vesito

Любими балкански изпълнители и млади български певици плениха сърцата на хиляди меломани по време на големите концерти “Разлог е изживяване! Разлог е музика!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.