С много забавления и игри Сандански отбеляза 22 март – Световния ден на водата!

Община  Сандански и Басейнова дирекция „Западнобеломорски район“ организираха съвместно събитие под мотото „Вода за мир“.
Общата проява на открито, в парк „Свети Врач“, събра малки и големи и превърна деня в истински празник, където децата развихриха своя талант и рисуваха върху тениски и асфалт.
В истинска атракция се превърна и специалният противопожарен автомобил, осигурен от Държавно горско стопанство, Сандански, който демонстрира как се потушава горски пожар и децата имаха възможност за кратко да влязат в ролята на пожарникари.
Благодарим на прекрасните и талантливи художници от Клуба по изобразително изкуство на Стоян Божкилов и на учениците от ЗПГ „Климент Тимирязев“ и ПГ „Яне Сандански“, които чрез своите рисунки върху тениски показаха талант и отношение към природата и най-ценния ни ресурс – водата.
Благодарим и на екипа на Център за обществена подкрепа и Център за социална рехабилитация и интеграция, които демонстрираха как можем да си засадим бобово растение в домашни условия.
Благодарим и на всички малчугани, които се забавляваха заедно с нас и се включиха в инициативата като рисуваха по темата за опазването на водата.
Празникът завърши с много усмивки и награди за всички, които бяха част от инициативата за отбелязване на Световния ден на водата – 22 март!
Може да бъде изображение с 4 души и дете
Може да бъде изображение с 4 души и дете
Може да бъде изображение с 14 души
Може да бъде изображение с 5 души, шах и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 9 души, дърво и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 4 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 2 души и текстово съобщение

Свързани новини

Прекрасна семейна почивка в планината

vesito

Видовден дойде! Комисията на Цацаров погна бившия кмет на Благоевград Атанас Камбитов, наложи му глоба за близо 100 хиляди лева

vesito

Откриха училищна лаборатория за иновации в ПМГ „Яне Сандански“ в Гоце Делчев

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.