Състезателите на Ски клуб „Юлен“ с победи в стартовете за купа „Капи“

На 15-ти и 16-ти януари, на писта „Стара котва” в Банско се проведе състезанието за купа „Капи”, което е част от календара на БФСки.
Момичета и момчета във възрастови групи U14 и U16 от десет отбора в страната премериха своите сили в дисциплината „Гигантски слалом”.
В първия състезателен ден Лилия Хаджистоянова победи своите конкуренти в младшата възраст и се качи на върха на стълбичката. Съвсем малко не достигна на Хаджистоянова във втория гигантски слалом да повтори победата и се нареди на второ място.
Съотборникът и́ от същата възрастова група – Йордан Стойчев, спечели сребърни медали в двата състезателни дни.
При момичета старша възраст Елена Главчева завоюва победата и в двата старта, а съотборникът и́ Милуш Панчев дублира второто място.
Призьорите бяха наградени с купи, осигурени от домакина „Юлен” АД, който за пореден път осигури перфектни условия на състезателите.

Свързани новини

Концертът “Дихание” с Орлин Горанов на 16 ноември в Разлог

vesito

Сандански- домакин на волейболен турнир

vesito

Тринадесет служители на ЮЗДП се включиха в акцията по издирването на 17-годишната Ивана от Дупница

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.