Съби Дашев положи клетва като съветник в Общински съвет – Благоевград

Съби Дашев от Земеделски Съюз „Александър Стамболийски“ положи клетва като общински съветник по време на днешното заседание на местния парламент.

Председателят на Общинска избирателна комисия – Благоевград адв. Мартин Бусаров обясни, няма пречки то да се случи. Дашев заема мястото на Рашко
Динков, който напуска ОбС по лични причини.

В свое изказване Рашко Динков изтъкна, че това решение е плод на лични мотиви, а не на моя бъдеще кандидатура за кмет на Благоевград при евентуални избори.

Новият съветник Съби Дашев зае мястото на Рашко Динков и в комисиите по „Приватизационен и следприватизационен контрол” и „Обществен ред и сигурност”.

Председателят на ОбС Андон Тодоров поздрави двете съветнички Соня Ставрева и Славка Гелишева като обясни,че скоро са станали майки и им връчи пликове като материална подкрепа.

В началото на заседанието изказвания направиха Георги Аргиров и Иван Кацарски.

„Ще разпъна на кръст Румен Томов“, нали така се обърна в началото на мандата си към журналистите и постави въпроси към него свързани с проблема с Мощанската къща, Солната стая и ОФК „Пирин”.

Иван Кацарски пък каза пред местните парламентаристи, че община
Благоевград не прави нищо за справяне с проблема с мръсния въздух, а
Представител от общината посочи, че Благоевград не може да се нарича град с много замърсен въздух и че се прави всичко възможно за справяне с проблема.

Свързани новини

Призвание! Защо д-р Весела Михнева от Благоевград избира живота под пагон? 

vesito

Автосервизът на ул. „Покровнишко шосе“ №29 в Благоевград предлага и услугата „SMS известяване“

vesito

Театър „Искри и Сезони“ гостува в община Струмяни

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.