Студенти разработиха идеи за развитие на Благоевград


Кметът Методи Байкушев връчва сертификати на студенти от Американски университет в България, които разработват идеи за развитие на община Благоевград.

Инициативата е част от курса “Стратегическо управление” на проф. Елена Радева. В продължение на два месеца 52 четвъртъка, разпределени в 11 екипа, работиха по казус, съобщи зам.-кметът Боряна Шалявска. Те проучиха Благоевград и България, анализираха мненията на града, представиха сходни идеи, установени в други градове от страната и света, и предложиха стратегически партньорства, които ще помогнат за просперитета на областния център.

Кметът Методи Байкушев им пожелава да допринесе за развитието на обществото в Благоевград, България и тези родни градове.

“Радвам се да споделям, че по някои от идеите вече работим, което потвърждава правилната посока, в която се движим. В допълнение, студентите предлагат редица идеи, които са още неразработени и ще бъдат анализирани подробно”, каза Боряна Шалявска.

Свързани новини

Дезакаризация на тревните площи и детските площадки на територията на Гоце Делчев

vesito

Моден бранд с клиенти в цяла Европа, ще произвежда в Благоевград

vesito

Община Струмяни взе участие в организиран Празник “С хляб, вино и песен“ в град Симитли

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.