Струмяни ще чества своя празник с песните на Нелина, огнено шоу и заря

Община Струмяни ще чества своя празник на 13 април, 6 дни по-късно от празничната дата – 7 април. Но настроението и музикалните изненади пак ще са на ниво и ще зарадват жителите и гостите на общината. Тържеството ще се състои на площад „7 април“, а началото му е в 17:00 часа.

Най-напред със своя талант ще блеснат децата от Детска градина „Патиланци“ и учениците от Средно училище „Свети Паисий Хилендарски“ – село Микрево. След това сцената ще разтърсят самодейците от читалищета в Струмяни, Илинденци и Микрево, както и Танцов ансамбъл „Малешевци“ при НЧ „Братя Миладинови – 1936“. Градусът на настроението ще се повиши с изпълненията на обичаната фолклорна певица Нелина и известниут музикален дует на Торино и Пашата, чиито латино ритми ще огласят площада в Струмяни. За всички присъстващи има още една изненада – огнено шоу, което ще спре дъха на деца и възрастни. Вечерта ще завърши с празнична заря.

Свързани новини

Община Разлог и Исторически музей – Разлог обявяват фотоконкурс на тема “Илинден – ден за почит”

vesito

Кметът на Петрич Д. Бръчков: Весела Коледа, нека има мир, доброта и радост, бъдете благословени

vesito

Искат оставката на директора на ЦСМП – Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.