Спортен клуб по художествена гимнастика „Вихрен“ Сандански с успешно представяне на Световната купа по естетическа групова гимнастика в Италия

Спортен клуб по художествена гимнастика „Вихрен“ с успешно представяне на Световната купа по естетическа групова гимнастика в Италия!
Най-малките таланти на Спортен клуб по художествена гимнастика „Вихрен“ Сандански взеха участие на Световната купа по Естетическа групова гимнастика в гр. Киари – Италия. След успешно представяне, малките гимнастички завършиха на седмо място в квалификациите и с това си заслужиха място на финалите, тъй като само първите 8 отбора се класират за тях.
Поздравления за Анелия Гутева, Емили Карамитова, Кристина Герчева, Мишел Петкова и Наталия Кукушлиева и на техните треньори – Ванеса Сохейли и Лазарина Димитрова.
Днес състезанието продължава!
Пожелаваме им успех!

Свързани новини

Пет телевизии излъчват на живо „Пирин Фолк“ Сандански 2023

vesito

Международен фестивал на планинарското и екстремно кино в Банско

vesito

Министерството на финансите отпусна 5 987 300 лв. безлихвен заем на община Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.