Според анкетата в Банско-Кметът Ви пита? Здравеопазването е приоритет за местните граждани

Кметът на Банско Стойчо Баненски обобщи проведената анкета „Кметът Ви пита?“ и благодари на гражданите ,които се включиха активно в платформата.
Благодаря на всички, които се включиха и споделиха своите мнения в рамките на анкетата „Кметът Ви пита?“, която приключи преди дни. Допитването бе насочено към определяне на приоритетните области за развитие на община Банско през периода 2023-2027 г.
Вие приоритизирахте Здравеопазването като една от най-важните сфери. В предизборната си кампания Ви обещах, че ще работя за подобряване на условията за предоставяне на медицински услуги на територията на общината, подпомагане на екипите за неотложна помощ, както и подсигуряване на специализиран транспорт за спешни медицински случаи. Част от обещанията ми вече са факт, скоро Спешната помощ в община Банско придоби високопроходима линейка за обслужване нуждите на населението от неотложна помощ. До дни стартира ремонт на Спешна помощ – филиал Банско. Но, за да направим нашия принос максимално полезен, бих искал да ви поканя да участвате и да предоставите предложения за подобрения в областта на здравеопазването, които общината може да реализира. Вярвам в силата на диалога и сътрудничеството и съм убеден, че съвместните ни усилия с жителите на общината ще доведат до значими постижения.
Очаквам с нетърпение вашите идеи и предложения. Заедно можем да направим общината ни по-добра и по-устойчива,каза още Баненски.

Свързани новини

Община Петрич: Успешни бяха дните на отворените врати във винарските изби по поречието на р. Струма

vesito

Готова е новата спортна площадка за мини футбол в двора на две училища в Сандански

vesito

България е в шок! Поругаха гроба на патриарх Неофит СНИМКИ

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.