Спомняте ли си за изчезналия Янек? Брат му разкри нечувани подробности за това какви са ги вършили братя Галеви в Дупница

„Бяха открити страшно много свидетели, следи, информация и въпреки това разследването е спряно. Не само, че има запис и свидетели, това е убийство, което е подготвяно повече от година“, това заяви братът на изчезналия Янек Миланов- Марио в сутрешния блок на bTV.
По думите му човекът, който вижда за последно брат му и знае какво се е случило с него е Васил Капланов – Каплата. Капланов два пъти попада в ареста – за боеприпаси и за заплаха за убийство към Димитър Недев. Той е на свобода и продължава да безчинства- тормози семейството на Недев.

За него е известна самоличността на таен свидетел по разследването, който също е тормозен от него. Капланов е бивш гард на братя Галеви. Според Марио Миланов, братя Галеви имат много силно влияние в Дупница- „Там полицията и всички останали са техни мажоретки. Има свещеници, които са бити от техни хора“ , загатна Миланов и добави:
„Не съм запознат дали Ангел Христов е бил в България преди да почине, но при всички положения това е абсурдно. За бития свещеник знам от медиите“.
„Надявам се нещата с разследването на брат ми да бъдат доведени до край. Имам надежда, че всичко ще завърши положително. Ще направя всичко възможно, за да бъде намерен Янек“ , завърши Марио Миланов. На 31 юли се навършват точно три години от изчезването на Янек Миланов от Дупница. 43-годишният мъж изчезна след среща с Васил Капланов – Каплата, който е бивш гард на братя Галеви. В търсенето му бяха разпитани много свидетели и на няколко пъти бе организирано мащабно претърсване, въпреки това все още няма следа от Янек.

Свързани новини

Серия от пожари в Пиринско

vesito

Николай Шушков: За моста над река Струма аз работех, а другите бездействаха

vesito

Община Разлог отправя апел към всички стопани на кучета

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.