Спирка се срути върху деца в Дунавци

Преди ден спирката в центъра на видинското село Дунавци се сгромолясва в момент, в който две деца седят на пейката. За щастие децата не са пострадали и са се разминали само с уплаха. От кметството са качили снимки и посочват, че материалите, от които е изработена спирката, са се износили с годините.

„Чаках автобуса, но не се изплаших. Ламарините започнаха да падат отгоре надолу“, разказа по БТВ Памела, която е била на спирката заедно с брат си Венцислав. Двете деца бързо успяват да избягат. Кметът на селото Димо Скорчев коментира, че за щастие пострадали няма и че се е получило изгниване или „умора на материала“.

„Изчистихме всичко, преместихме го, за да не пречи. Имаме още такива спирки, които са монтирани през 1980 г. Ако е необходимо, ще ги сменим и тях. Още вчера се извиних на Памела за това, което е преживяла“, обясни кметът и посочи, че ще бъдат предприети действия, за да не се стига до подобни ситуации.

Свързани новини

Електрохолд открива нов модерен търговски център в София
Функционалният офис в Бизнес Парк София предлага пълна гама услуги и гарантира първокласно клиентско изживяване  

vesito

Глоба от 343 417 лв. за „Кауфланд“

vesito

Професионалната гимназия по механоелектротехника в Петрич откри кабинет за подготовка, оборудван с очила за виртуална реалност

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.