Сигнал за кражба на ток в къщата на екскмета на Благовград Румен Томов

Сигнал вдигна на крак снощи служители на МВР и ЧЕЗ за кражба на ток в къщата на екскмета на Благоевград инж. Румен Томов. Къщата се намира на ул. „Ильо Войвода“ в Областния център на пътя за село Дъбрава. Късно снощи се появиха и снимки в социалната мрежа.

Румен Томов излезе с позиция там като обясни, че семейството му  никога не краде, защото притежава морал и почтеност. Той определи случилото се като манипулация.

„Източникът на днешния опит за манипулация ще бъде установен по законовия ред и по същия начин ще си понесе и последствията. Личи желанието на някои да ме смъкнат до собственото си ниво, защото честността и почтеността са им трън в очите. Няма как да се случи, защото разликите между нас са наистина фундаментални и това е видно за всеки. Много ниско ниво, господа, с това няма как да промените общественото мнение, но явно просто толкова можете“, написа Румен Томов в пост във фейсбук.

 

Свързани новини

Емблематичната сладкарница „Славянка“ в Благоевград спусна кепенците

vesito

/Видео/ Видни личности издигнаха Андон Тодоров за независим кандидат – кмет и заявиха: Той има опита и идеите за развитието на Благоевград!

vesito

Представители на „Струмско “ на среща при кмета Байкушев

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.