Росен Желязков и Андон Тодоров се срещнаха с таксиметрови шофьори в Благоевград

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Благоевградска област Росен Желязков и независимият кандидат за кмет на Благоевград, подкрепен от ГЕРБ, Андон Тодоров се срещнаха с таксиметрови шофьори в Благоевград.

Двамата обсъдиха с тях проблемите в бранша. „В Благоевград има около 800 таксита и въпреки данъците, които плащаме в общината, на стоянките няма осигурени елементарни условия за елементарни нужди”, коментираха шофьорите. Те поискаха и да не се повишава патентният данък.

Гарантирам, че ако стана кмет, това няма да се случи. По време на кампанията чувате всякакви обещания, но е важно да отсеете кое от това, което чувате е реалистично и изпълнимо, и кое не е. Аз не обещавам – гарантирам, че ще реализирам поетите пред вас ангажименти”, сподели Андон Тодоров.

По-късно Росен Желязков и Андон Тодоров, заедно с областния координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков и областният секретар на партията даниела Савеклиева се включиха в информационна кампания за пътна безопасност по инициатива на младежката организация.

Благоевградчани и гости на града получиха специално изготвените флаери с полезна информация как да предпазим на пътя себе си и другите, както и светлоотразителни жилетки за деца.

Свързани новини

Детска градина “Патиланци“ отбеляза Седмицата на гората със засаждане на фиданки, липи и бял бор

vesito

Съветниците Евгени Бибов, Кирил Ваклинов, Гергана Муртова и Мехмед Вакльов станаха зам.-председатели на ОбС Благоевград

vesito

Златна маска пристигна в Банско

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.