Роднина за пример: Младеж инсценира влизане с взлом в дома на дядо си и му отмъкна огромна сума

Млад мъж бе задържан от хасковската полиция, след като отмъкна крупна сума от дома на собствения си дядо.

24-годишният младеж е задигнал общо 25 000 британски лири и 200 лева от частния дом, в който е живял неговият родственик, съобщават от ОДМВР-Хасково. Той е задържан в резултат на предприето разследване, след подаден в полицията сигнал от потърпевшия. В хода на оперативната работа станало известно, че сумата била отнета именно от внука на тъжителя. Той признал за стореното и описал механизма на извършването обира – инсценирал влизане в апартамента на дядо си през незатворена балконска врата. Пред полицаите младият мъж споделил, че е оставил парите в гориста местност, но до този момент те не са открити. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Свързани новини

Уникално шоу от теснолинейка у нас! Реакцията

vesito

4 месеца след търга, на който наемът скочи над 10 хил. лв.! Мартин Грънчаров пое управлението на барчето на операта с генерално пълномощно от новите наематели

vesito

Неврокопски производители на домашно вино и ракия обраха наградите в Драма

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.