Разлог домакин на международен футболен лагер „Спорт Пулс Камп“

Под патронажа на Община Разлог и с подкрепата на Футболен клуб „Пирин“ Разлог, за поредна година стадион „Септември“ приветства международен футболен лагер „Спорт Пулс Камп“.
Детският камп бе официално открит днес с приветствени слова на легендата в българския футбол Красимир Балъков, зам.-кмета на Община Разлог г-жа Гергана Фарфарова, организатори и треньори от няколко балкански държави.
За трети път спортното бижу в град Разлог се превръща в тренировъчен център на десетки деца от България, Северна Македония, Сърбия и Румъния, които ще се обучават по методиката на големия сръбски гранд „Цървена звезда“. Международният футболен лагер „Спорт Пулс Камп“ предоставя прекрасна възможност, най-вече за децата от Пиринския край – Разлог, Банско, Копривлен, Сатовча, Хаджидимов, Петрич и Благоевград, чието наставничество за шест дни поемаха редица треньори на сръбски и македонски грандове.

Свързани новини

С полагане на венци и цветя Сандански отбеляза 3-ти март

vesito

Окончателно! Върховният съд глоби кмета на Благоевград, той загуби делото за предложената Програма за развитие от Андон Тодоров

vesito

Откриха тяло на мъж на стадиона в Симитли

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.