Развръзката в турнира за Купата на Българската баскетболна лига наближава!

Развръзката в турнира за Купата на Българската баскетболна лига наближава! Този уикенд в Бургас се събират отборите от Final 4, които ще излъчат новия носител на трофея. Домакин на финалната четворка е зала „Бойчо Брънзов“, която ще приеме тимовете на Политехника Дупница, Енигма Фойерверк, Балкан и Миньор 2015. Припомняме, че на ¼-финал в собствената си зала дупничани отстраниха Олимпия Ямбол след победа със 101:78.

На втори март, събота, са полуфиналите, а навръх националния празник, 3 март, е големият финал. В първия полуфинал в събота от 16 ч. излизат дупнишкият Политехника и Енигма Фойерверк (София). Веднага след това, от 18 ч., ще играят Балкан Ботевград срещу Миньор Перник. Победителите от двата баскетболни сблъсъка ще се срещнат в неделя от 16 ч. във финала, за да определят новия носител на Купата на ББЛ.

ВХОД СВОБОДЕН!

Свързани новини

Ето какво ще е времето днес, неделя, 29 октомври

vesito

Областният управител на Блрагоевград отправи поздравление по повод предстоящите празници

vesito

3D пешеходни пътеки ще вадят очите на неразумните шофьори, вижте къде

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.