Пъстро музикално лято в Разлог

Жители и гости на град Разлог пяха и танцуваха с квартет Quartet Belcanto и Берковската Духова Музика на централен площад „Преображение“ в петък вечер.
По време на концерта, организиран от Община Разлог, квартетът и един от любимите оркестри на България подариха незабравими моменти на няколко поколения меломани, изпълнявайки авторски песни, нов прочит на патриотичните – “Вятър ечи“, “Боят настана”, “Стани, стани юнак балкански” и “Райна Попгеоргиева”, и популярни балкански и фолклорни хитове, с които накараха десетки жители и гости на Разлог да се хванат за ръце и да извият дълги български хора.
„Разлог е изживяване! Разлог е музика“ Ви очаква отното на централен площад „Преображение“ на 22. юли (събота), точно в 20:00 часа, с концерт на латино кралете на България Torino&Pashata.

Свързани новини

Община Кюстендил се представи на най-голямото международно туристическо изложение

vesito

Деца закичиха с мартенички кмета Владимир Москов

vesito

В понеделник спират водата в с. Крупник и с. Полена

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.