ПРОВЕДЕ СЕ ВТОРО ОБУЧЕНИЕ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ ЗНАНИЯТА И УМЕНИЯТА НА СЛУЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

Експерти от Община Гоце Делчев участваха във второто от общо 4 обучения за повишаване капацитета на служителите на общината във връзка с успешно изпълнение на политиките, подкрепяни от Програма „Развитие на регионите“ 2021 – 2027 (ПРР), чрез участия в специализирани/ тематични обучения, програми за обмени на опит и добри практики, семинари и работни групи.

.Обучението бе на тема: „Участие в програми по обмен на опит по прилагане на инструменти за интегрирано градско и териториално развитие за служители от администрацията на Община Гоце Делчев“. В него взеха участие 9 служители на общината от отделите „Устойчиво развитие, програми и проекти“, „Обществени поръчки“ и дирекциите „Устройство на територията“ и „Финансово-счетоводни дейности“.

.Обучението се проведе в периода 01.11 – 03.11.2023 в гр. Банско и включваше теоретична и практическа част. Лекциите бяха свързани с цели, приоритетни оси, бюджет на ПРР 2021-2027, идентифициране на идеи, структуриране на партньорства във връзка с разработването на проекти, изпълнение и отчитане на проекта. По време на практическата част участниците бяха разделени на групи за сформиране на партньорство и подготовка на примерна концепция за ИТИ.

.Обучението се проведе по проект „Подкрепа за Община Гоце Делчев за ефективно и ефикасно изпълнение на Програма „Развитие на регионите“ 2021-2027 (ПРР)“. Проектът се финансира по силата на АДБФП № BG16RFOP001-8.006-0034-C01/03.07.2023 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма „Региони в растеж 20114-2020“ (ОПРР), съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие по приоритетна ос „Техническа помощ“, процедура „Подкрепа за бенефициентите по ОПРР за ефективно и ефикасно изпълнение на ПРР“.

.Тази публикация е създадена в рамките на проект „Подкрепа за Община Гоце Делчев за ефективно и ефикасно изпълнение на Програма „Развитие на регионите“ 2021-2027 (ПРР)“, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от Община Гоце Делчев и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОПРР 2014-2020 г.

Свързани новини

Вълнуващ и незабравим месец АВГУСТ в община Разлог

vesito

Предстои изпълнението на най-мащабния проект за подмяна на водопровод в Петрич

vesito

Магазини за месо Марта СКМ поддържат високи стандарти и се радват на доволни клиенти

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.