Приключи ремонтът на улиците „Радон Тодев“ и „Лазар Томов“ в Банско

Преди дни завършиха ремонтните дейности на ул. „Радон Тодев“ и ул. „Лазар Томов“ в град Банско, част от инвестиционната програма на Община Банско за 2024 година. На двете улици бяха положени нов асфалт, бордюри и тротоари, като на ул. „Лазар Томов“ бе изграден и паркинг, както и пешеходна връзка от ул. „Цар Симеон“, облагородена с растителност и тревна настилка.
„Подобряването на инфраструктурата е ключов елемент за развитието на всяко населено място, особено за туристически центрове като Банско. Добрата инфраструктура не само улеснява достъпа до различни точки на града, но и значително повишава привлекателността му за жители и гости. В дългосрочен план, тези инвестиции ще допринесат за устойчивото развитие на туризма, който е основен двигател на местната икономика.“, заяви кметът Баненски.
Може да бъде изображение с улица и път
Може да бъде изображение с път
Може да бъде изображение с улица и път
Може да бъде изображение с път и улица
Може да бъде изображение с улица и път
Може да бъде изображение с 1 човек, улица и път
Може да бъде изображение с 1 човек, път и улица
Може да бъде изображение с улица и път

Свързани новини

Изборните бюлетини пристигнаха в Благоевград

vesito

Пациент преби медици от ФСМП-Петрич докато го карат към болница

vesito

Времето днес, прогноза за вторник, 28 май

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.