Празник на малките „абитуриенти“ от ДГ „Патиланци“

На 31.05.2023 г. /сряда/ във фоайето на НЧ “Братя Миладинови” с. Микрево, децата от ДГ „Патиланци“ в община Струмяни, представиха емоционално тържество по повод завършването на детската градина. Празникът на малките “абитуриенти” от ДГ “Патиланци” в община Струмяни премина с много настроение, песни, танци и развълнувани родители и близки, които бурно аплодираха децата и техните изпълнения.
Във фоайето на НЧ “Братя Миладинови“ г-жа Анита Митрева – директор на ДГ “Патиланци“ връчи удостоверенията на децата за успешното завършване на предучилищна група. Тя отправи своите пожелания към бъдещите първокласници да бъдат здрави, усмихнати, щастливи и да запазят своята любознателност и стремеж към знание.
Г-ца Фиданка Котева – зам. кмет по хуманитарните дейности на община Струмяни, поздрави бъдещите първокласници и им пожела да бъдат смели в мечтите си, да съхранят частица от детството в себе си и да не забравят своите корени и роден дом.
Децата получиха подаръци от името на кмета на община Струмяни г-н Емил Илиев, които бяха поднесени лично от г-ца Фиданка Котева – зам.кмет хуманитарни дейности на община Струмяни.
Пожелания към децата по повод завършването на детската градина за здраве, безгрижно лято и много успехи в бъдещото им образование, отправи и г-жа Лиляна Велкова – директор на СУ “Паисий Хилендарски“ – с. Микрево.
Бъдещите първокласници днес се разделиха с любимите си учителки и с играчките в детската градина, за да ги заменят наесен с пъстрото букварче и да тръгнат с него по пътя на знанието готови да покоряват нови висоти!
НА ДОБЪР ЧАС, БЪДЕЩИ ПЪРВОКЛАСНИЦИ!

Свързани новини

Магазини за месо Марта СКМ поддържат високи стандарти и се радват на доволни клиенти

vesito

Николай Шушков пое ангажимент пред хората от Бело поле за изграждане на отделен път за сметоизвозващите камиони

vesito

Йончева за номинацията от ДПС-Благоевград: Приемам я като признание за всичко, което съм постигнала

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.