Почина бившият ректор на Колежа по туризъм в Благоевград

Бившият президент на Българската професионална футболна лига Стефан Капралов е починал на 69-годишна възраст, съобщиха от БПФЛ.  Той оглавяваше организацията от 2010 до 2022 година. Преди това бе изпълнителен директор на БФС и председател на спортно-техническата комисия на футболната централа.

Стефан Капралов започва като футболист в Академик София и Славия. Бил е треньор в школите на Академик София и Славия, както и старши треньор на Академик София, Светкавица, Академик Свищов и Локомотив Видин. Работил е и в Тунис, стигайки до ръководни постове във всички нива на футбола в България. През 2017 година Стефано Капралов бе избран за ректор на Колежа по туризъм в Благоевград. Той смени на поста проф. Васил Жечев, който ръководи частното висше училище максималните възможни по закон два поредни мандата и няма право на трети. Решението бе взето от общото събрание на колежа, което се проведе завчера в Благоевград след изтичане на мандата на досегашното ръководство. Капралов бе и преподавател в ЮЗУ Неофит Рилски.

Свързани новини

Община Гоце Делчев е домакин на турнир по футбол за деца

vesito

Започва планова профилактика на водопроводната мрежа в община Струмяни

vesito

Министърът на земеделието и храните – Кирил Вътев откри официално двудневния Земеделски форум в Сандански

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.