Постановката на Общински куклен театър -„Гарвин Магьосникът“ грабна ИКАР 2021 за най- добро представление

 „Гарвин Магьосникът“ спечели ИКАР 2021 за най- добро представление. Постановката е на Общинския куклен театър в Благоевград.

Авторите на спектакъла „Гарвин Магьосникът“ ни поднасят една фантастична приказка за малки и големи, която ни пренася в магическия свят на Гората Лес и нейните обитатели.

По думите на директора на Общински куклен театър – Благоевград Марина Кунгелова тази постановка се роди от идеята за написване на текст, нов текст за театър, който небезизвестната писателка Яна Борисова седна и написа специално за кукления театър. Екипът е много силен – музиката е на Милен Кокушаров, който не е безизвестен джазмен – сценографията е на Никола Турманов и Кирил Наумов, куклите са на Юлиана Войкова – Найман.

Свързани новини

Планирани прекъсвания на електрозахранването на територията на Област Благоевград, обслужвана от ЧЕЗ Разпределение България, за периода 20.07-24.07.2020 г.

vesito

Финансов шок за културния календар на Община Разлог

vesito

Кресна помни: 145 години Кресненска епопея

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.