ПОРЕДНИ УСПЕХИ ЗА БИАТЛОНИСТИТЕ НА БАНСКО НА ДЪРЖАВНО ПЪРВЕНСТВО

През изминалия уикенд на високопланинската база „Белмекен“ се проведе Държавното Първенство по летен биатлон, където участие взеха и най-добрите състезатели на клуба по биатлон – Банско.
В първия състезателен ден Благой Тодев се пребори за среброто в спринта, но в преследването беше безкомпромисен и си върна шампионската титла.
Поради допусната грешка на рубежа, Благовест Стоянов остана на крачка от медала класирайки се четвърти при юноши старша възраст. Даниела Кадева зае второто място при дамите и в двата състезателни дни.
Националните ни състезатели остават на подготовка във високопланинската база за предстоящите стартове в края на месец септември.

Свързани новини

Боряна Калистрина представи в родния си град Банско своята книга „Всеки ден е четири следобед“

vesito

Отличие за Математическата гимназия в Благоевград

vesito

ЕРМ ЗАПАД ОБЕЗОПАСЯВА 6600 СТЪЛБА И ПОСТАВЯ 4900 ДИВЕРТОРА, ЗА ДА НАПРАВИ МРЕЖАТА В ЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ БЕЗОПАСНА ЗА ПТИЦИТЕ
Дружеството представи в Мездра напредъка по двата проекта, които изпълнява по програма LIFE

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.