Пиян полицай се заби с кола в билборд навръх Великден

Пиян полицай предизвика катастрофа във Велико Търново в нощта на Великден. Инцидентът е станал до бензиностанция в старата столица. Водачът, който е служител на ОДМВР – Велико Търново се е ударил в билборд. Не е пострадал. Седнал е зад волана, след употреба на алкохол. Взета му е кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР. Започнато е следствено дело.

През последните две седмици това е втори случай на катастрофа във Велико Търново, причинена от пиян полицай. Същата нощ временно e бил затворен пътят и през Прохода на Републиката. В района на паркинг край Килифарево са се ударили два товарни и един лек автомобила. По първоначална информация пострадали няма. Водачът на лекия автомобил е употребил алкохол. Леките автомобили са били пренасочвани през прохода Шипка. / Trud News

Свързани новини

Черно море поднесе изненада! Ето накъде тръгна мръсната вода от „Нова Каховка“ КАРТИ

vesito

Бизюрев проговори: Обиди и разправия били причините за жестокото убийство на Митко от Цалапица

vesito

Седмокласникът Калоян Гешев стана трикратен шампион по скоростно смятане

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.