Пета годишна среща на социалните услуги, предоставяни на територията на Община Кюстендил

Пета годишна среща на социалните услуги, предоставяни на територията на Община Кюстендил, на тема „Подобряване на качеството на социалните услуги и приложими подходи в комплексната работа с деца и пълнолетни лица в риск“ се проведе от 5 до 7 април в Боровец.
Срещата се организира ежегодно от Община Кюстендил, а тази година в нея взеха участие над 70  служители на социални услуги: ръководители, социални работници и други специалисти, работещи в сферата на социалните услуги, експерти, представители на МКБППМН, Общински съвет по наркотични вещества и ПИЦ в Община Кюстендил и др. Специални участници в дискусиите бяха зам.-кметът „Култура, образование, туризъм, младежки дейности и спорт” – Кристиян Иванчов и председателят на Общински съвет-Кюстендил Димитър Велинов, който откри V-та годишна среща на социалните услуги и приветства социалните служители от името на кмета на Община Кюстендил – инж. Огнян Атанасов, като им пожела да продължат да приемат работата си като призвание и да извършват дейността си все така сърцато и всеотдайно, в ползата на жителите на Община Кюстендил. Официален гост на срещата бе и Директорът на Регионална дирекция „Социално подпомагане“ – Радостина Васева.

Свързани новини

Дързост, безкомпромисност, идентичност – Grand Hotel Therme

vesito

БСП- Благоевград на дъното! Заради участие в листата на „Изправи се. Бг“ изключиха д-р Вангел Арабаджиев от червените редици
Мая Манолова е по лява от Корнелия Нинова, Милев съсипа градската организация с издигането на Р.Томов за кмет, категоричен е д-р Арабаджиев

vesito

„Малешево пее и танцува “ ще радва и тази година с магията си

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.