Пенсионери в Струмяни се почерпиха за Великден

На третия ден след Великден празничен обяд събра десетки пенсионери от община Струмяни. Те се почерпиха вчера за християнския празник на обща трапеза.

Заедно празнуваха членовете на четирите пенсионерски клубове в общината – ПК „Бодро настроение“ – с. Струмяни, ПК „Лебница“ – с. Никудин, ПК „Белица“ – с. Илинденци и ПК „Надежда“ – с. Микрево, както и на Клуб на хората с увреждания в село Микрево. Тържеството за възрастните хора бе организирано от Емил Илиев – кмет на община Струмяни, както и от неговия екип. Под звуците на хубавата българска народна музика пенсионерите се повеселиха и потанцуваха и си пожелаха да посрещат заедно и следващите празници.

Свързани новини

Танци, песни и музика завладяват отново Гоце Делчев

vesito

С магически мултимедиен светлинен спектакъл „Градът на съвремието“ и празничен концерт на ансамбъл“Пирин“ Благоевград отбеляза 111 години от Освобождението на Горна Джумая

vesito

Дарители увеличиха парите за болни деца в Сатовча с над 4500 лева

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.