От днес: Режим на водоподаването в с. Долно Българчево

„Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград уведомява, че във връзка със силно намаляване на дебита на водоизточника за с. Долно Българчево, общ. Благоевград, считано от 03.08.2023г. се въвежда режим на водоподаването в с. Долно Българчево.
График за провеждане на режима:
Ⅰ зона (включва имотите северно от сградата на кметството) – ще се подава вода на нечетните дати от 08.00 до 08.00 часа на следващия ден;
Ⅱ зона (включва имотите южно от сградата на кметството) – ще се подава вода на четните дати от 08.00 до 08.00 часа на следващия ден. Препоръчваме всички живущи в района да се запасят с необходимото им количество вода за питейно-битови нужди.

От Ръководството на „Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград

Свързани новини

НИКОЛАЙ ШУШКОВ: ЩЕ НАПРАВЯ ЗАДЪЛБОЧЕН АНАЛИЗ НА ВСИЧКИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ЗАЕМИ НА ОБЩИНАТА

vesito

Славчо Фарфаров е новият заместник-кмет на Разлог

vesito

124,2 млн. лева е проектобюджетът на Благоевград за 2023 г., благодарение на приетите финансови разчети през март Общината вече финализира ключови обекти за града и селата

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.