Откриват национална телефонна линия и имейл за подаване на сигнали за изборни нарушения

От петък, 29 септември, се открива национална телефонна линия и национален имейл, на които гражданите ще могат да подават сигнали за изборни нарушения. Това съобщи премиерът Николай Денков преди днешното заседание на Министерския съвет, предаде  „Фокус“.

Телефонът, на който могат да се подават сигнали, е 02 90 112 98, а имейлът – [email protected]. На практика цялата държава вече е в активна предизборна кампания – задача на всички институции е да осигурим честни и прозрачни избори. За да успеем в тази задача, имаме нужда от съдействие и на българските граждани, посочи Денков.

„Моят призив към гражданите е: помогнете ни, изпращайте сигнали. Гарантираме, че веднага ще се отзоваваме и ще направим всичко, което зависи от институциите. Нека заедно да успеем този път да пресечем, доколкото може, всички изборни нарушения“, каза премиерът.

Свързани новини

Времето днес, прогноза за вторник, 12 март

vesito

4 000 КЛИЕНТИ ВЕЧЕ СПЕЧЕЛИХА ПОДАРЪК ОТ ЕЛЕКТРОХОЛД
Кампанията за безплатни 23 кВтч електроенергия при регистрация за е-фактура продължава до 28 февруари 2023 г.

vesito

Отново 29 са новите случаи на коронавирус в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.