Отбелязват Деня на водата с инициатива за децата на Сандански

Басейнова дирекция „Западнобеломорски район“ и община Сандански организират съвместен празник под мотото „Вода за мир“

За да се привлече вниманието на децата върху важността на питейната вода и защитата на водните ресурси, община Сандански съвместно с Басейнова дирекция „Западнобеломорски район“ организират обща проява на открито.

Парк „Свети Врач“ ще се превърне в място за изява на децата, които ще имат възможност да развихрят своя талант като рисуват върху тениски и асфалт.

Честването на СВЕТОВНИЯ ДЕН НА ВОДАТА, ще се състои на 22 март 2024 г., петък  от 10:00 ч.  в парк „Свети Врач“, полянката над езерото.

Усилията ни и при тази кампания са  насочени към подрастващите, за повишаване интереса и възпитаване на отговорност към опазване на водата, знанията и ограмотяването по въпросите за водата и нейната роля в живота ни.  Целта  е всяко дете от най-ранна възраст да притежава достатъчно знания и да изгражда навици,  свързани с опазването на водните ресурси.

Свързани новини

Къща горя тази нощ в Благоевград, 26-годишен мъж е обгазен

vesito

На 29 март ще бъдат тествани сирените на територията на община Благоевград

vesito

Община Кресна получава 2 213 000,04 лв. по Механизма за възстановяване и устойчивост

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.