Община Разлог с готов проект за изграждане на нова спортна зала

Община Разлог с готов проект за изграждане на нова спортна зала в град Разлог
Община Разлог е готова с проектирането на нова многофункционална спортна зала, до стадион “Септември” в град Разлог.
Плановете на Община Разлог за изграждане на новата спортна зала, предвиждат прилагането на актуални строителни технологии, съобразно изискванията за провеждане на спортни, културни и друг вид масови мероприятия.
Проектните дейности на Община Разлог обхващат обособяване на игрално поле, с минимални размер 45 х 25 метра, с опция за разграничаване, така че да бъде използвано за няколко вида спорт.
В залата ще бъдат изградени трибуни с капацитет 1300 седящи места, с механизъм за телескопично прибиране, който ще даде възможност за организиране на мащабни спортни мероприятия, конференции, изложения и културни събития.
Проектните дейности са насочени също към по-голяма енергийна ефективност:
– чрез изграждането на фотоволтаична система за производство на ел.-енергия и система за съхранението ѝ – за собствени нужди в тъмната част на денонощието;
– използването на съвременни инсталации за отопление, вентилация и климатизация и енергоефективно осветление.
Община Разлог стартира и следващия етап за реализиране на дейностите, насочени към подпомагане на тренировъчния процес на спортните клубове, както и насърчаване на местното население към активен и здравословен начин на живот, като в най-скоро време очаква одобрение на изготвения проект.
Може да бъде изображение с път
Няма налично описание на снимката.
Няма налично описание на снимката.

Свързани новини

Проф. Калин Гайдаров за обира в Благоевград: Това е тежка престъпност

vesito

/Видео/ Какво реши ОбС за градежа на нова църква на пазара в Благоевград?

vesito

Учредиха Съюз на хората с увреждания в Сандански!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.