Община Разлог осигури финансиране за ремонт и рехабилитация на пътен участък – свързващ Разлог и село Бачево, и пътя Горно Драглище – Добърско

Община Разлог осигури финансиране за ремонт и рехабилитация на целия пътен участък – свързващ град Разлог и село Бачево (BLG 1194), както и 200-метрова отсечка от пътя между село Горно Драглище и село Добърско (BLG 1192 ).
Инвестицията за ремонт и рехабилитация на двата участъка, е ключова стъпка към подобряване качеството на живот на жителите на двете села, предоставяйки по-лесен и безопасен достъп, както и по-добра комуникация до общинския център.
Дейностите по подобряване инфраструктурата на пътната мрежа, част от плана на Община Разлог за предоставяне на “Безопасна и здрава среда”, обхващат полагане на асфалтова смес за долен пласт (биндер) и горен пласт (износващ пласт), изкоп на земни почви, полагане на тротоарна каменна настилка, битумизиран трошен камък и допълване с трошена каменна настилка. След извършване на технологичното фрезоване и изпълнението на локални ремонти, ще бъдат положени и два асфалтови пласта.
Своевременно с рехабилитацията на пътното платно, в село Бачево ще бъдат подменени част от бордюрите и тротоарите, ще бъдат изградени защитни тръби и шахти в подземната инфраструктура.

Свързани новини

Дамско рали „На високи токчета“ в Разлог

vesito

Илинден в аванс в планинското село Брестово

vesito

Събор в местността Света Петка в село Ощава

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.