Община Петрич започва кампания за отстраняване на излезли от употреба автомобили

Община Петрич започва нова кампания за отстраняване на излезли от употреба МПС, паркирани на улици, държавни и общински терени, възпрепятстващи движението или заемащи част от зелени площи.
На имейл адрес [email protected] гражданите ще могат да подават сигнали за излезли от употреба МПС, като изпратят снимки и дадат информация за местонахождението на същите.
Собствениците на такива автомобили ще разполагат с 14 дни след поставяне на стикер от контролните органи, за да ги премахнат доброволно. Когато изтече този срок, ще се пристъпи към принудително премахване! Премахнатите МПС ще останат на определен за целта паркинг, за който ще се начислява такса от 10 лева на ден за престой в срок от 30 дни. Ако собственикът не потърси автомобила след този срок, следва разкомплектоване, което ще бъде за негова сметка.
Няма да може да предявява претенции за излязлото от употреба МПС!
Снимка: Архив

Свързани новини

Деца от Общински младежи парламент Благоевград гостуваха на кмета Методи Байкушев по повод 14 февруари

vesito

Синовете на вятъра пристигнаха в Разлог, започна мото рок фестът „Предел“ 2024

vesito

Наградиха пълните отличници на ВИПУСК 2023 в Петрич

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.