Мобилен прием за лични документи в Сатовча

за жителите на община Сатовча

С цел улесняване на жителите на община Сатовча, Ръководството на Общината съвместно с ОД на МВР град Благоевград организират мобилен прием на желаещи да подменят личните си документи (лична карта или паспорт), както и за издаване на първа лична карта на непълнолетни лица.

Желаещите да подменят личните си документи, могат да се запишат в Общинска администрация – Сатовча или кметствата по населени места, като е необходимо да се впишат в специален списък с посочен желан документ за подмяна.

При набран брой желаещи за подмяна на лични документи, екип от ОД на МВР – Благоевград ще посети конкретно населено място, за което ще бъдете своевременно уведомени.

 

С уважение,

  Др АРБЕН МИМЕНОВ

  Кмет на община Сатовча

 

Свързани новини

/Видео/ Албина Анева разби на пух и прах съглашателсвото, предвождано от кмета Румен Томов
ГЕРБ предложиха точката за предсрочното прекратяване на правомощията на председателя на ОбС  да бъде отложена и надеждите на кметската група бяха попарени

vesito

Съдът върна на работа за втори път уволнена от Румен Томов

vesito

Без „Синя зона“ на 25 декември в Сандански

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.