Община Кюстендил започна принудителното преместване на излезли от употреба моторни превозни средства

Уважаеми съграждани,
Във връзка със стартиралите проверки за излезли от употреба моторни превозни средства, които са изоставени на общински или държавни терени, Община Кюстендил започна принудителното им преместване.
На основание чл. 26, ал. 2, т. 3 и ал. 3 от Наредбата за организация и безопасност на автомобилното движение на територията на Община Кюстендил изоставените моторни превозни средства трябваше да бъдат преместени върху терен – частна собственост.
Собствениците бяха предупредени със стикер за преместването им. Автомобилите, чиито собственици не са изпълнили горецитираното задължение се преместват принудително на паркинга за репатрирани автомобили, който се намира на ул.“Дондуков“ № 64 (Зеленчукова борса).
За предприетите действия жителите на Община Кюстендил бяха уведомени на 09.01.2024 г.
При констатирани изоставени автомобили продължавайте да сигнализирате на горещия телефон на Oбщина Кюстендил 078/ 55-12-11, на дежурния телефон на ОП „Управление на общински имоти“- 078/ 55- 05 -95, както и на e-mail: [email protected]

Свързани новини

Спират водата на три улици в село Микрево

vesito

Обединен военен флот на България, Турция и Румъния може да спре Русия в Черно море

vesito

Ковид кошмарът се завръща, болниците в Благоевградска област отново пълни

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.