„Обичам те“ със Силвия Кацарова в Благоевград

Благоевград пя „Обичам те“ на Силвия Кацарова, звездата на българската естрада отведе публиката на пътешествие през годините с „Големия кораб минава“!
Със завладяващ съвместен концерт звездата на българската естрада Силвия Кацарова и Биг Бенд – Благоевград със солисти Христина Кацарска и Марияна Костова покориха публиката на площад „Македония“ с нежните си гласове и превърнаха града в културен център в навечерието на 24 май.
Най-запалените меломани дойдоха още преди 20:00 часа и заеха своите места пред голямата сцена, за да чуят началните акорди на инструменталистите от Биг Бенд- Благоевград.
Кулминацията на вечерта бе Силвия Кацарова, посрещната с бурни аплодисменти още с появяването си на голямата сцена.
Музикалните акомпанименти на живо, в съчетание с вечните хитове на любимката на различни поколения изпълнителка, накараха жителите и гостите на Благоевград да пеят и танцуват в продължение на повече от два часа под открито небе.
На сцената звучаха емблематични песни като „Топъл дъжд“, „Големият кораб минава“, „Обичам те“, „Обещай ми“.

Свързани новини

Банско домакин на състезание по парапланеризъм „Банско оупън“ -2023

vesito

ПОРАДИ РЕКОНСТРУКЦИЯ НА ЕНЕРГИЙНИ СЪОРЪЖЕНИЯ НА ЕСО НА 7, 10, 18 И 19 ЮЛИ 2023 Г. ЩЕ БЪДЕ ПРЕКЪСНАТО ЕЛЕКТРОЗАХРАНВАНЕТО В НАСЕЛЕНИ МЕСТА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА САНДАНСКИ, ОБЛАСТ БЛАГОЕВГРАД

vesito

Поставиха нови контейнера за текстилни отпадъци в Разлог

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.