Нови 600 дръвчета засадиха в Разлог

Община Разлог – красива и зелена!
Със засаждане на нови 600 дръвчета, облагородяване и оформяне на зелените площи,
община Разлог се превръща във все по-красиво и чисто място за разходки и отдих.
Инициативата на Община Разлог обедини стотици доброволци – жителите на планинския град, които засадиха нови дръвчета в Разлог – на ул. “Александър Стамболийски”, ул. “Яне Сандански”, ул. “Бела река”, ул. “Христо Ботев”, ул. “Иконом Ангелов”, около детски и спортни площадки, междублокови пространства и др.
Младежи от цялата община станаха част от кампанията “Сто ученици засаждат Сто млади дръвчета”, оставяйки своя отпечатък на загриженост към опазване на околната среда – в паркове, тротоарни и дворни пространства на учебни заведения.
С участието на младото поколение към облагородяване на градската среда, Община Разлог отправя послание към всички хора: “Младите дръвчета да растат с грижата на младото поколение на община Разлог, а всички хора да бъдат отговорни към опазване на природата”.
В Разлог, както и в населените места, освен нови дръвчета е извършено и есенно зацветяване.
С идея за изграждането на по-здрава и зелена общност еколози и експерти от Община Разлог, деца, ученици, представители на различни институции се обединяват в инициативата “Безопасна и здрава среда”.
Може да бъде изображение с 1 човек
Може да бъде изображение с улица и път

Свързани новини

Край на сагата! Бизнесът се отказва, кочинки няма да има! Благоевградски адвокат с гневно писмо до Томов: Не е време за кебапчета и пиянски сбирки!

vesito

ЗаЕдно за „Милион усмивки“ обедини институции, приемни родители и деца в Благоевград

vesito

Областният управител на Пиринско с изнесена приемна в Гоце Делчев

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.