Нови правила при продажбата на мартеници в Благоевград

От утре (01.02.2024 г.) започва приемът на заявления за ползване на открита площ за продажба на мартеници в Благоевград. С цел улеснение на гражданите и предотвратяване на напрежение Общината въвежда нови правила. Записването на желаещите стартира този четвъртък от 08:30 часа в Зала 5 на Община Благоевград, като заявителите ще бъдат допускани по трима, при спазване на реда на пристигане.

Важно е да се има предвид, че няма да бъдат зачитани предварително изготвени списъци. За стриктното придържане към правилата ще се грижат служители на звено „Инспекторат“. Община Благоевград отправя апел към гражданите да не прекарват нощта в пазене на ред пред административната сграда, заради очакваните ниски температури. Служители на „Охранителна полиция“ към ОД на МВР ще следят за спазването на реда през малките часове на денонощието. Община Благоевград благодари предварително за проявеното търпение и зачитане на установените правила!

Свързани новини

Ето какво ще е времето днес, събота, 27 април

vesito

Откриват официално сградата на Административния съд в Благоевград

vesito

Увеличават пенсиите

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.