Наградиха най- добрите класове и ученици в Кюстендил

На официална церемония в Килийното училище бяха наградени победителите в конкурса „Клас на годината“ и „Ученик на годината“.
За четвърта поредна година Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към Община Кюстендил организира конкурса „Клас на годината“ и за първи път „Ученик на годината“, които конкурси се проведоха в рамките на учебната 2023/2024 година. Поканени бяха всички училища на територията на Община Кюстендил да се включат по техен избор с класове от V до VII и от VIII до ХII клас, както и да номинират ученик от прогимназиален и ученик от гимназиален етап на образование и да покажат екипност, лична отговорност, активност, учебни постижения, качества и завоювани успехи в извънкласни дейности, проекти и състезания. Предложенията и оценките на участниците в конкурсите „Клас на годината“ и „Ученик на годината“ 2023/2024 учебна година бяха оценявани по следните критерии:
Годишен успех на класа/ годишен успех на ученика;
Участия и постижения в състезание и олимпиади;
Участия и отличия в конкурси, фестивали и т.н.;
Участие в извънкласни мероприятия;
Постижения в спорта;
Липса на наказания от педагогически съвет или допуснати противообществени прояви.
Допуснат минимален брой неизвинени отсъствия;
Отличилите се класове и ученици в края на учебната година бяха наградени от зам.- кметът на Община Кюстендил Венцеслав Терзийски. Победителите в категорията „Ученик на годината“ 2023-2024 г получиха грамота и ваучер на стойност 100 лв. Отличените в категорията „Клас на годината“ 2023/2024 г.“- грамота и парична награда в размер на 1 000 лв.
Победителите са:
”Ученик на годината 2023-2024 г.“ прогимназиален етап
Калоян Петров – ученик от 5 „б“ клас в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ град Кюстендил
Ивайло Петров – ученик от 5 “б“ клас в ОУ „Проф. Марин Дринов“ град Кюстендил
Тиана Гъркова, ученичка от 5 „а“ клас в ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ град Кюстендил
Симона Тасева ученичка от 5„б“ клас в ПМГ „Проф. Емануил Иванов“ град Кюстендил
Велизар Стоянов ученик от 7 клас в СУ „Васил Левски“ град Кюстендил
”Ученик на годината 2023-2024 г.“ гимназиален етап
Велизара Мартинова Стоева ученичка от 11 „а“ клас в ЕГ „Д-р Петър Берон“ град Кюстендил
Михаела Бончева ученичка от 11 „г“ клас в ПГИМ „Йордан Захариев“ град Кюстендил
Ивайла Павлова ученичка от 11 „а“ клас в ПМГ„Проф. Емануил Иванов“ град Кюстендил
Денис Априлов ученик от 9 клас в СУ „Васил Левски“ град Кюстендил
Жива Стоичкова – ученичка от 11 “б“ клас в ПГТ „Н. Й. Вапцаров“ град Кюстендил,
”Клас на годината 2023/2024 г.“ – прогимназиален етап на образование е 5 „б“ клас на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ град Кюстендил с кл. ръководител г-жа Ели Костадинова и Директор на училището г-жа Мариана Панчева.
”Клас на годината 2023/2024 г.“ – гимназиален етапна образование е 11 „а“ клас на ЕГ „Д-р Петър Берон“ град Кюстендил с кл. ръководител г-жа Силвия Китанова и Директор на училището г-жа Даниела Вучкова. Община Кюстендил благодари на всички ученици за положените усилия през учебната година и им пожелава безгрижна лятна ваканция. Специални благодарности за невероятните изпълнения на: Борис Александров от класа по пиано с преподавател Красимира Матуска. Сашо Сашев от класа по цигулка с преподавател Роза Мирчева и неговият приятел Максимилиан, Дует Виктория Ковачева и Сияна Крумова от класа по народно пеене с преподавател Адела Харалампиева . Любомир Мицов от класа по кларинет с преподавател Костадин Нейков .

Свързани новини

Слънчево и топло, дъжд в края на деня

vesito

Кулинарната демонстрация на Иван Звездев събра стотици на Празника на младото вино в Сандански!

vesito

/Видео/ Андон Тодоров внася отново за разглеждане наредбата за социалните жилища, могли да кандидатстват само жители на Благоевград, но не и от общината
Много семейства от селата се нуждаят от социални жилища.Това е парадокс, коментира председателят на ОбС

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.